Veloprovence

In voor- en naseizoen organiseren we enkele 4- of 6 daagse actieve vakantie-arrangementen vanuit la Maquisarde voor kleinere groepen van 4-8 personen. Er is keuze uit zowel verzorgde arrangementen met ontbijt en warme maaltijd als ‘kale’ arrangementen op basis van logies.
Meer info is te vinden op www.lamaquisarde-veloprovence.com.
ventoux-fietsersDaag je wielrenvrienden uit, fiets de ‘Tour de Provence’..
Op de fiets door de Gorges du Verdon met de Route de Cretes, ervaar de Cote d’Azur net even anders, een geurende tocht door de lavendelvelden en rond het Lac St Croix en beklim last but not least de reus van de Provence, de legendarische Mont Ventoux.

 

zweiEen extra mogelijkheid is om corestability cursussen/trainingen volgens het ‘balansprincipe’ te combineren met de fiets- of hiking activiteiten, waarbij vooral met de Swiss ball wordt gewerkt. Helemaal relaxen en werken aan je rugklachten..?
Teakele Wiersma heeft als bewegingswetenschapper jarenlang in Drachten cursussen in deze tak van sport verzorgd !

 

img_1527Het derde actieve arrangement is het ‘Aventure de Provence’. Een verzorgd programma met een afwisselend aanbod van fietsen, hiken ¬†en spectaculair watervertier, zoals raften en canyoning in en rond de Gorges du Verdon en het Lac Sainte Croix.